Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Det brinnande riket" by Bernard Cornwell " eBook PDF Kindle ePub Free

Det brinnande riket

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Det brinnande riket
  • Author : Bernard Cornwell
  • Release Date : January 09, 2014
  • Genre: Historical,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 3443 KB

Description

”FĂ„ historiska romaner Ă€r lika levande och medryckande som Cornwells.” WASHINGTON POST

Skades förbannelse, tÀnkte jag. Jag hade utgÄtt frÄn att danerna gjorde exakt det jag önskade och att den vÀstsaxiska armén dök upp i rÀtt ögonblick. Men faktum var att vi stod strandsatta pÄ en liten kulle med en fiende som bara vÀxte sig starkare. OfrÄnkomligt kÀnde jag den förestÄende katastrofen och det yttersta nederlagets fasa. I fjÀrran syntes blÀnket av solljus mot stÄl och hundratals ryttare uppenbarade sig. Wessex armé var kommen. Danerna hade gÄtt i vÄrt bakhÄll.

Den danska sejdkvinnan Skade har kastat en förbannelse över Uhtred, jarl av Bebbanburg. Alfred av Wessex har en sviktande hÀlsa, hans tronarvinge Àr en oerfaren yngling och de krigiska vikingarna, som sÄ mÄnga gÄnger tidigare har misslyckats med att erövra Wessex, tar chansen att anfalla. Uhtred, Alfreds motvilliga krigsherre, leder fienden in i ett bakhÄll som vÄllar vikingarna deras kanske största förlust nÄgonsin.

I segerns efterdyningar bryter Uhtred med Alfred och blir Äterigen en viking. Men alla broar har inte brÀnts och Uthred inleder ett farligt spel. Kommer Skades förbannelse att gÄ i uppfyllelse?

Det brinnande riket Àr en fristÄende del i Bernard Cornwells vikingaserie som utspelar sig i 800-talets England. Hans gripande och trovÀrdiga historiska romaner har en enorm beundraskara och har sÄlt i 20 miljoner exemplar vÀrlden över.


Free PDF Books "Det brinnande riket" Online ePub Kindle